Forbrukslån penger på dagen

Forbrukslån penger på dagen

Ingenting er umulig, heter det visst. Selv om mange kanskje tenker at det å låne penger tar tid, så er det faktisk ikke umulig med et forbrukslån der du får penger på dagen – tro det eller ei. Ettersom systemene nå allerede har det meste av data om deg lagret, så behøver du bare å sende inn en søknad til banken der du forteller hvor mye du trenger å låne. Deretter er det kun snakk om bittelitt ventetid før du får svar, og kanskje bare noen timer før pengene er inne på konto!

Selve søkeprosessen gjør du altså unna på maksimalt fem minutter, og hvis du søker hos en av de rene internettbankene, så får du også svar umiddelbart. Det som naturligvis kan ta litt tid med et forbrukslån og penger på dagen, er selve utbetalingen. Pengene skal altså overføres til kontoen din, og da må man kanskje regne med at det tar et par dager. Allikevel finnes det flere banker som garanterer at de har behandlet både søknaden din og utbetalt lånesummen innen 24 timer!

Hvordan får jeg penger på dagen med et forbrukslån?

Det er lite du selv kan gjøre for å «stresse» banken – det eneste du må gjøre er å velge riktig bank! Du må i alle fall ikke finne på å gå i skranken hos den lokale banken din, for da kan du banne på at det kommer til å ta tid før pengene er inne på kontoen din. Da anbefaler vi heller at du finner en pantelåner og mottar en bunte med kontanter. Nei, hvis du vil ha forbrukslån med penger på dagen, så må du oppsøke en moderne internettbank som spesialiserer seg på effektiv behandling av lånene sine.

Det finnes flere av disse, og du burde søke igjennom nettsidene til den aktuelle banken for å finne ut hvor lang tid de bruker på å behandle søknader, og ikke minst gjøre utbetalinger. Les deg også opp på andres erfaringer av tilbyderen, så slipper du å bli skuffet. For selv om de lover deg penger på dagen, så er det ikke sikkert at selve forbrukslånet er veldig bra.

Små penger på dagen, et alternativ til forbrukslån

For deg som ikke trenger så mye penger, men er avhengig av de kommer raskt, så finnes det et gunstig alternativ til forbrukslån. Det har mange navn, men kalles ofte minilån, smålån eller SMS-lån (fordi at du kan søke om lånet bare ved å sende en tekstmelding på mobilen). Disse lånene har ofte 5000 som maksimal lånegrense, og en veldig høy rente, men her er du nærmest garantert at pengene dukker opp på konto innen noen timer.

Altså et perfekt alternativ til forbrukslån og penger på dagen. Det eneste som er viktig å tenke på at renten er høy, samtidig som nedbetalingsfristen er kort. Derfor vil du måtte betale tilbake innen kanskje én måned, hvis ikke risikerer du strafferenter og en kostnad som blir langt større enn du først ble forespeilet.

Forbrukslån penger på dagen