Lån for 20 åringer

Lån for 20 åringer

De færreste på 20 år vil – og burde – ha et behov for lån, ettersom man i denne alderen kanskje ikke er ferdig med den grunnleggende utdanningen en gang. Men skulle det derimot oppstå en situasjon som gjør at man har behov for lån som 20-åring, så finnes det faktisk noen alternativer der ute. De fleste krever at du er minst 23 eller 25 år før de vil låne deg penger, men noe banker har lettet litt på sløret i forhold til aldersgrensen.

Ettersom aldersgruppen 18 til 23 år er en gruppe banker helst ikke vil låne ut penger til, så er det naturligvis et stort markedet for de få bankene som tilbyr dette. Det man burde tenke på at man neppe får en veldig gunstig rente på grunn av den lave alderen (og kanskje inntekten), men lån for 20 åringer er langt fra noen umulighet, noe du nå skal lære mer om. Vi skal først se på hvordan man kan ta opp mindre lån, men også hvordan man kan låne mye penger.

Små lån for 20 åringer

Hvis du bare behøver å låne en mindre sum, så blir det hele mye enklere for deg. Det er nemlig ikke noe problem med lån for 20 åringer dersom du behøver maks 5000 kroner, og samtidig ønsker at pengene skal være inne på konto samme dag. Mikrolånet fra Folkia er perfekt for dette formålet, og vi setter veldig stor pris på at banken har valgt å ha aldersgrensen så lav som 20 år. Perfekt for pengelense studenter, eller deg som kanskje har fått en uforutsett regning og ventet litt for lenge slik at forfallsdatoen er skremmende nær.

Felles for de fleste tilbyderne av små lån er at de har lav aldersgrense på lånene sine. Også hos Thorn og L’Easy får du lån for 20 åringer, der lånegrensen strekker seg helt opp til 50 000 kroner. Også her er det mulig å få låne penger selv om man ikke har noen skyhøy inntekt, men summen justeres i henhold til den.

Store lån for 20 åringer

Lån for 20 åringerHvis du har behov for et «ekte forbrukslån», eller rett og slett mye penger, så blir det kanskje litt verre. Her finnes det nemlig ikke mange lån for 20 åringer, men vi kan takke Norwegian og deres bank for et noe unikt lån. De tilbyr deg nemlig et av markedets beste forbrukslån – og det allerde fra du er fylt 18 år! Her kan du låne opp til 400 000 kroner, og få en av de laveste rentene på markedet.

Ettersom du er kun 20 år vil du neppe få de beste betingelsene banken kan tilby, selv om du har fast inntekt. Og for å låne den maksimale summen som Bank Norwegian tilbyr, skal du nok også ha en inntekt godt over gjennomsnittet. I et markedet der lån for 20 åringer er nærmest fraværende, så skiller banken seg veldig positivt ut ved å tilby noe unikt til også de unge som trenger penger.