Lån penger på dagen

Lån penger på dagen

Du sitter kanskje med en tvil om at der mulig å låne penger på dagen. Du skal jo tross alt fylle ut en søknad, den skal godkjennes, du må bekrefte identiteten din, og ikke minst så skal pengene overføres til kontoen din. Dette høres kanskje mye ut, men med dagens automatiske systemer er det meste av prosessen unnagjort på noen få minutter. Perfekt for deg som er pengelens og har et akutt behov for påfyll av penger, eller for deg som bare ikke liker å vente.

Hvis du velger å søke om et lån hos den lokale banken din, så må du nesten alltid regne med ventetid. Her skal en rådgiver vurdere økonomien og søknaden din, og dermed bestemme om du kan ta opp et slikt forbrukslån uten at du må stille sikkerhet. Slenger du derimot søknaden din inn hos en av de moderne internettbankene, så får du svar og utbetaling ganske så umiddelbart. Lån penger på dagen er altså ikke umulig!

Lån mye penger på dagen

Lån penger på dagenHvis du skal ha et vanlig forbrukslån, og da snakker vi om summer mellom 20 000 til hele 400 000, er det ikke alltid du kan forvente et lån som utbetales umiddelbart. De fleste vil bruke litt tid, kanskje flere dager, før de kan overføre den ønskede summen til kontoen din. Derimot finnes det alltid unntak fra regelen, og det finnes noen banker som har en garanti om at du får pengene innen 24 timer etter at du har søkt – altså kan du få penger på dagen og et gunstig lån.

Hos de fleste får du allikevel svar på søknaden samme dag, og det er jo veldig greit for mange å vite at pengene er på vei. Vanligvis tar det heller ikke mer enn et par dager før du har pengene heller, men hvis du er virkelig er utålmodig og vil låne penger på dagen, så anbefaler vi heller at du leser neste avsnitt i artikkelen.

Lån lite penger på dagen

For deg som vil at pengene skal komme inn på konto nærmest umiddelbart, så finnes det faktisk flere alternativer. Det som derimot skiller disse minilånene fra vanlige forbrukslån, er størrelsen på lånet. Man kan maksimalt med slike lån søke om en lånesum på opp til 10 000 kroner, og hos noen banker er det 5000 som gjelder. Disse lånene er også tilgjengelig for flest, med få krav og en enkel søkeprosess, som ofte er så simpel at hele greia kan gjøres via SMS på mobilen!

Verdt å vite om disse lånene er at de ofte er langt mer kostbare, men det skjønner man kanskje når alt skjer så effektivt. Hos Folkia lover de for eksempel at pengene er inne på kontoen din innen få timer etter at søknaden din har blitt godkjent. Lån penger på dagen er altså en fin nødløsning hvis du har et akutt behov, men den høye renten gjør at dette vanligvis ikke er noe å anbefale.