Låne penger uten kredittsjekk

Vil du låne penger uten kredittsjekk?

Når man søker om lån i banken kan man forvente en grundig sjekk av både inntekt, utgifter og alt annet, i tillegg til kredittsjekken. Denne kredittsjekken er vanlig når man skal søke om lån eller kjøpe noe på kreditt, og lar søkeren få oppgitt informasjon om hvorvidt denne personen er egnet for å få lån eller kreditt.

Låne penger uten kredittsjekkDet er mange som sliter med å bli godtatt etter kredittsjekken, og dette kan være av mange faktorer. Først og fremst kan det være fordi man har en betalingsanmerkning, noe som heldigvis enkelt kan fjernes ved at man betaler alle aktive inkassokrav. Det er likevel godt mulig å få en dårlig kredittscore selv om man er flink til å betale, og ting som alder og inntekt påvirker kredittsjekken din. Men hva skal man gjøre hvis man trenger penger sårt, men ikke blir godtatt på grunn av kredittsjekken?

Det finnes heldigvis långivere som tilbyr lån uten å kreve en kredittsjekk, men det er nokså sjeldent. Som en tommelfingerregel kan man si at jo mindre lånet er, jo mindre er sjansen for at de kommer til å kjøre en kredittsjekk. Det koster selvfølgelig penger å utføre en kredittsjekk, og ofte vil det ikke lønne seg om lånet er lite nok.

Nøyaktig hvor denne grensen ligger er selvfølgelig forskjellig fra aktør til aktør, men man kan forvente kredittsjekker på alle søknader på over 5 000kr. Et det bare snakk om et par tusenlapper, eller et SMS-lån, er det ofte at långiveren dropper kredittsjekken, og kan innvilge lånet på bakgrunn av inntekter. Det sier seg jo selv at man kan klare å betale tilbake et par tusen kroner selv om kredittsjekken gikk dårlig.

Som regel tar de alltid kredittsjekker i banker, og det er større sjanse for å låne penger uten kredittsjekk ved å søke over internett eller via SMS. Spesielt mikrolånaktører pleier å droppe kredittsjekkene, da de uansett kun låner ut småsummer.

Kredittkort

Lånetilbydere pleier dessverre ikke å annonsere hvem de tar kredittsjekk av og hvem de hopper over, og det kan ofte være enklest å søke mange plasser, og håpe noen låner deg penger uten kredittsjekk. Det er helt gratis å søke om både vanlige forbrukslån og mikrolån, så det er bare å ta en sjanse og håpe på det beste.

En annen mulighet er å ta direkte kontakt med en lånegiver som allerede har avvist søknaden din grunnet kredittsjekken. Ofte kan det ha seg at man nylig har gjort opp for tidligere feil, og dermed er egnet til et forbrukslån selv om kredittsjekken gikk dårlig. Forslaget her er å gi lånetilbyderen en god innsikt i all økonomi, så kan de ta en vurdering av hvorvidt du egner deg for lån eller ikke på bakgrunn av dette, ikke på bakgrunn av kredittsjekken. Ofte får man automatisk avslag når man søker, og da kan man altså prøve å ta en telefon til dem, og forhøre seg om det er mulig å bli enige om noe.

Er du riktig heldig kan det være at långiveren er villig til å ta en sjanse selv om kredittsjekken gikk dårlig, spesielt om du har en høy inntekt og god betalingsvilje.