Raske lån online

Slik kan du ta raske lån online

Takket være internett har det blitt mulig å ta raske lån online. Man trenger ikke lenger å gå ned til banken for å avtale en time, og deretter prate med en rådgiver i en time før man får lån, og istedenfor kan man enkelt nok fylle ut alt av papirer på internett. Søknaden behandles med det samme, og man får derfor svar raskt, og i beste fall kan man ha pengene fremme på kontoen på veldig kort tid.

Hvor lang tid det tar før pengene er på konto avhenger av mange ting, men det kan være alt fra få minutter til et par dager. Hvis man vil ha pengene på kort tid er det lurt å søke lån på en hverdag, da veldig mange banker stopper pengeoverføringer i helgene.

Hvilken bank pengene sendes fra påvirker også tiden. Dersom de sender penger fra utlandet kan det ta litt tid for banken din å behandle overføringen, og det vil gå fortere dersom pengene sendes fra en bank som er tilknyttet brukskontoen din.

En annen ting som avgjør tiden før du får pengene inn på kontoen din er behandlingstiden. Dette er tiden det tar lånetilbyderen å gå over søknaden din og innvilge den. Noen bruker lang tid på dette, mens andre er mye kjappere, så bruk god tid på å lese om behandlingstiden før du søker.

Det finnes til og med lånetilbydere som godtar søknader automatisk. Dette kan de gjøre ved å bruke en datamaskin til å analysere søknaden din, og dermed gi deg svar innen få minutter. Som regel gjelder dette smålån på under 10 000kr, så det kan vært lurt å søke om mindre enn dette hvis man vil ha automatisk svar på søknaden.

Veldig ofte kan raske lån online være dyrere enn andre forbrukslån. Dette er av flere grunner, men hovedsakelig fordi det er snakk om mindre lån, noe som gjør at banken må ta høyere renter for å tjene noe på lånet. Noen opererer også med ekstragebyrer for automatisk svar, noe som betyr at raske lån online blir dyrere enn andre lån.

Slik søker du om raske lån online

Å søke om raske lån online har aldri vært enklere, tryggere eller kjappere, og det hele kan være gjort i løpet av en ti minutters tid. Det første du må gjøre er å finne en god tilbyder som både er rask og har gode renter.

Selve søknadsprosessen er veldig enkel, men krever at man har god kontroll over økonomien din. Man må fylle ut et såkalt låneskjema hvor du må føre inn inntekter, utgifter, gjeld og annen relevant informasjon, så det lønner seg å ha nettbanken klar. Alle papirene kan fylles ut online, og man trenger ikke lenger å sende papirer i posten for å bekrefte søknaden. Som nevnt ovenfor kan man faktisk få svar med det samme, og om søknaden blir innvilget automatisk er det bare å sette seg ned og vente på at pengene kommer frem til kontoen din. Dette kan ta litt tid, men som oftest er de fremme rundt klokken 12 neste arbeidsdag, men det kan også hende at det går fortere.

Raske lån online