Sms lån på dagen

Slik kan du ta et SMS lån på dagen

SMS lån på dagen er en fin og enkel måte å ta opp smålån på. Disse minilånene passer perfekt til situasjoner hvor du trenger penger fort, for eksempel å betale husleie eller en kjøretime som plutselig dukket opp. Essensen i SMS lån er at man rett og slett sender en SMS, får svar på SMS-søknaden og får penger rett inn på konto. Det er ekstremt enkelt, og perfekt om man trenger penger til en uforutsett utgift.

Beløpene man kan låne via SMS lån på dagen er ikke all verdens, og ligger som regel på mellom 500 og 5 000kr. Dette er også kjent som minilån eller mikrolån, og er rettet mot folk som trenger litt penger kjapt. Dersom man trenger større beløp bør man heller vurdere et vanlig forbrukslån. Det er mye av det samme, men med høyere summer, lengere nedbetalingstid og en litt grundigere søknadsprosess.

Nedbetalingstiden på SMS lån er som regel heller ikke så lang, og dette er i bunn og grunn minilån hvor du betaler tilbake inne kort tid. Av den grunn kan renta virke utrolig høy, men det er viktig å huske at renta alltid oppgis per år, og at man derfor ikke kommer til å betale like mye rente som det står når man søker. Ofte kan nedbetalingstiden være så kort som én eller to måneder, spesielt om det kun er snakk om en tusenlapp eller to.

Slik søker du SMS lån på dagen

Selve søknaden er veldig enkel, og som navnet sier trenger du kun å sende en SMS med kodeord og ønsket lånebeløp til et telefonnummer. Innen kort tid får man en SMS med svar, og dersom søknaden er godkjent får man pengene over på konto innen veldig kort tid. Det blir verken enklere eller raskere enn dette, og denne måten fungerer veldig godt for alle som trenger penger med det samme.

Ved slike SMS lån trenger man ikke å sette noen eiendeler i pant, ettersom disse lånene er såpass lave. For bankene er det en veldig liten risiko, men det betyr ikke at de lar hvem som helst få disse lånene av den grunn. De aller fleste med helt grei økonomi får innvilget disse lånene, men personer med betalingsanmerkninger eller ekstremt lav inntekt kan oppleve å få avslag.

Hvem bør ta SMS lån?

SMS lån er ikke noe som passer for alle, og det anbefales å tenke godt over det før man søker. Renta kan som sagt være veldig høy, og derfor anbefales SMS lån kun for folk som klarer å betale tilbake både avdrag og rente innen en nokså kort tid. Dersom man ikke klarer å betale tilbake kan man forvente ganske heftige regninger etter hvert.

Dersom man trenger mer penger enn bare noen få tusenlapper er nok et vanlig forbrukslån mer gunstig, men krever jo av deg som søker. Her får man derimot bedre rente og lengre avbetalingstid enn man får med SMS-lån.

Enkelt forklart vil det si at SMS lån passer best for personer som trenger penger kjapt, og er villige til å betale et par hundrelapper ekstra for å slippe den langt søknadsprosessen som ofte oppstår ved vanlige forbrukslån. SMS lån bør derfor først og fremst brukes om man virkelig trenger penger kjapt, og unngås om man har tid til å vente et par-tre dager.

Sms lån på dagen